Priser og tilskud

Når du behandles hos Frydkær Massage, kan du få tilskud fra sygeforsikringen “danmark”. Der findes mange behandlingsmetoder, der ikke er godkendte til tilskud, men netop massagebehandling kan godkendes.

Priser for 3 typer behandlinger

Du finder her priserne for de 3 typer behandlinger, jeg tilbyder. Alt afhængig af, om du skal behandles med zoneterapi eller almindelig massage kan prisen variere en smule. For børn er alle behandlinger billigere.

  • Skal du behandles med en almindelig massage koster den første behandling 430 kroner. For en yderligere ½ time koster det 180 kroner. De efterfølgende behandlinger koster 420 kroner.
  • Skal du behandles med zoneterapi koster den første behandling 450 kroner, og de efterfølgende behandlinger koster da 440 kroner.
  • For børn børn inden konfirmationsalderen betales for alle behandlinger 250 kroner.

Lægeligt stillet diagnose nødvendig for tilskud

Det er vigtigt, at hvis man ønsker et tilskud til behandlingen, så skal man have en lægeligt stillet diagnose. Sygeforsikringen “danmark” yder for eksempel tilskud til behandling med zoneterapi, hvis man har en lægeligt stillet diagnose.

Det er omvendt ikke nødvendigt at have en lægehenvisning for at blive behandlet hos Frydkær Massage.
 Læs mere på “danmark”s hjemmeside sygeforsikring-dk

Ring for mere information

Hvis du ønsker mere information om de forskellige tilskud og priser på behandlinger, så tøv ikke med at kontakte til Frydkær Massage.

Frydkær Massage kan kontaktes på telefon 27 13 67 04 , som har også en telefonsvarer tilknyttet. Indtal venligst en besked, hvis du ikke får svar med det samme. Du kontaktes hurtigst muligt.

Frydkær Massage er også tilgængelig, hvis du foretrækker at henvende dig på skrift. I så fald kontakt Frydkær Massage på:  frydkaer@frydkaermassage.dk.