Massage, der passer til dig

Hos Frydkær Massage tilbyder jeg tre forskellige massagebehandlinger: Fysiologisk massage af muskler,  hot-stone massage og zoneterapi. De tre massagebehandlinger har hver især forskellige fokuspunkter og jeg vurderer, hvilken type behandling, der passer dig. Jeg holder selv til i Ø.Holmen, som ligger knap 8 km udenfor byen, men jeg behandler kunder i hele Frederikshavn og omegn.

Zoneterapi – En massagebehandling punkt for punkt

Hvis du ønsker, at jeg udfører en behandling, der påvirker specifikke punkter på kroppen, så kan man via zoner på fødderne påvirke muskler, organer og bindevæv – og det kaldes zoneterapi.

En behandling med zoneterapi kan være meget afslappende, men har du problemer med bestemte områder på kroppen, kan der være ømme områder under fødderne. Zoneterapi kan blandt andet behandle:

  • Allergi
  • Bihuleproblemer
  • Problemer med fordøjelsen
  • Problemer med bevægelsesapparatet
  • Og mange flere

Det er muligt at behandle både børn og voksne med zoneterapi, særligt børn og spædbørn med søvnproblemer, uro,  maveproblemer samt kolik kan have gavn af denne type behandling.

Slap af og stræk ud med almindelig massage

En behandling med almindelig massage giver varme i muskler og led, og denne type behandling har derfor til formål at øge blodgennemstrømningen i vævet.

Muskler, som gennem længere tid har været opspændte, kan virke korte og stramme, men en almindelig massage kan strække muskler og sener ud, så du får den optimale elasticitet og bevægelighed tilbage.

Hot stone massage giver velvære

Hvis du søger en afslappende og afstressende behandling, så er hot-stone massage en massageform, der ville passe dig godt.

De varme sten og den velduftende olie er med til at øge dit velbehag og fjerne den tunge træthed.

Denne type behandling er særligt til dig som:

  • Er stresset
  • Er opkørt
  • Er irriteret
  • Er udslidt

Den dejlige hot-stone massage får alle muskler til at slappe af, og særligt hjernen kobles af under behandling. Mange betragter hot-stone massage som en wellness-behandling, men den har generelt en helende og beroligende effekt på kroppen og er velegnet til dig, som er blevet syg med stress.

Ring for bestilling

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Frydkær Massage, hvis du skulle have et spørgsmål.
Frydkær Massage er tilgængelig på telefon 27 13 67 04 .

Du kan også skrive en e-mail til Frydkær Massage på adressen frydkaer@frydkaermassage.dk.

Frydkær Massage glæder sig til at høre fra dig.